Eser· Kitap

Az Buçuk Teo

3.0/10(1)

Bir el arabasına doldurulmuş derme çatma eşya, derisi dökülmüş bir bavulla gelmişti yeni kiracı. Görünüşü, ‘dünya umurumda değil diyordu. Kafasını, kulaklarının üstünden iki parmak, ensesinden dört parmak kazıtmış, kuş yuvasına benzemişti. Kısa boylu, çökük yanaklı, eğri dişliydi. Yaşını kestirmek zordu. Kamburuna bakınca altmış, yuvarlanarak yürüyüşüne göre otuz, gözlük camlarının kalınlığına göre elliydi. Söylemeyi unuttum adamın adı Teo.Garip bir mahallede bir eski apartman. Adı: Palas Pandıras Apartmanı. Her katında ikişer daire var. Oturanların çoğu da kiracı. Boşalan bir daireye, bir gün, yeni bir kiracı taşınır. Yukarıda, Sevim Akın cümleleriyle tanıtmaya çalıştığımız Teodur bu. Bu değişik insan apartmanın da, mahallenin de yaşamını değiştirecektir. Gelin bu Az Buçuk Teonun serüvenini, bir çocuğun gözünden birlikte izleyelim.

Baskılar1

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Az Buçuk Teo

Az Buçuk Teo

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

3.0/ 10
1 puan
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0
Ddmtclub· Az Buçuk Teo
3/1016.04.2014

genellikle türk yazar okumuyorum öğretmenim vermese bu kitabı okumazdım ama bu kitabı okuduktan sonra kitapları kapaklarına göre değerlendirmemem gerektiğinin farkına vardım sevim ak burda bize bir mahalle kurgusu çizmiş bence gayette güzel bir kitap olmuş çıkmış;)

Benzer Kitaplar