Eser· Kitap

Soğuk Taht

10.0/10(1)

Geçtiğimiz yıl Beşinci Düğme adlı fantastik öykü kitabıyla edebiyat dünyasında adından söz ettiren Naime Erkovan, ikinci öykü kitabıyla yine okurlarını şaşırtıyor: Soğuk Taht Birbirine bağlı yirmi öyküden oluşan bir salkım üzüm; Soğuk Taht. Ülke ülke gezen bir kralın başka krallarda kendini görmek isterken, dünyanın bir oyun ve oyalanma yeri olduğunu dehşetle fark edişi. Bu kralın tacı, tahtı, atı ve arabası yok. Bir defteri var ancak dedelerinden kendisine miras kalan. Ayrıldığı her şehirden sonra not düştüğü bir defter. İnsanın kendini tanıma macerasını hiçbir yazar bu kadar yalın ve çarpıcı anlatmadı.

Baskılar1

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Soğuk Taht

Soğuk Taht

Şule Yayınları

127 sayfaISBN 97860544985362012-01-01

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

10.0/ 10
1 puan
10
1
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Ppinar yeşil· Soğuk Taht
10/1027.03.2016

Okurken çok keyif aldığım nadir öykü kitaplarından. Bir kıral hakkında yazılan kısa kısa öykülerden oluşuyor. Mizahi ve düşündürücü. Öğrencilerime tavsiye listemde.

Benzer Kitaplar