Angut
İyi şeyler yürekle algılanır. Yürek, öncelikle korunmalıdır. Çünkü; her şey ondan kaynaklanır ve gözler açılır.Eğer açabilirsek...Ruh veya yürek, ilke ve kalıplara,programlara karşılık vermez. O, şekil değil tutku arar. Yüreği uyandıran; sanat, şiir, güzellik, gizem ve coşkudur. Ruhun dili budur. Akılları meşgul etmekle olmaz,ruhun ele geçirilmesi lâzım...Osman Pamukoğlu, uzun süre Türk Silahlı Kuvvetlerinde subay olarak görev yapmıştır. Emekli olduktan sonra güneydoğuda ki terörle mücadele deneyimlerini Unutulanlar Dışında Yeni Bir şey Yok adlı kitapta toplamıştır. Halen Ankarada oturmakta olan yazar, Türkiyenin çeşitli kurum ve kuruluşlarında kişisel gelişim ile ilgili konferanslar vermektedir.
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(1)
Tüm puanları gör (4)İnsan çelişkilerine değişik yönden bakmaya çalışılmış; Yazar Paşa'nın galiba bu ilk yazmaya başladığı zamanlardaki çalışması herhalde
Benzer Kitaplar

33 Kurşun

Lanetli Yıllar Akbabaların Öcü

Köken / Atatürk ve Kayıp Kıta Mu 2

Hasan Sabbah ve Alamut

Alamut Efsaneleri

Kaptan Hatteras'ın Maceraları 2

2012 Beklenen Tarih "Klasik Tarihin Yanılgısı Mayalar"

Newton Neden Türk Değildi

Dağın Efendisi Hasan Sabbah ve Alamut

Teşkilatı Mahsusa - Yemin Billah Önce Vatan

