Eser· Kitap

Annem Gibi

3.0/10(2)

Bir kilo tüy mü daha ağır yoksa bir kilo kurşun mu? Bir kilo üzüntü mü daha ağır yoksa bir kilo mutluluk mu? ... Benden daha çok sevilecek bir kardeş istemiyordum. Anneme anne diyecek bir kardeş istemiyordum. Tüm gün dua etmiştim. Sonra annem bebeğini düşürdü ve depresyona girdi. Sonra göğüs kanserine yakalandı. Ve anneme bir tek ben anne diyebildim. Dünyaya getiremediği o çocuk, hatalarını affetmesini sağlayabilecek o çocuk, her şeye yeniden başlamasına yardımcı olabilecek o çocuk, ona iyi bir anne olma şansı tanıyacak o çocuk var olamadı. O çocuk kim bilir belki de annem için ölümü erteleme şansıydı. Ama olmadı. Benim yüzümden... Louise ilk çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanırken annesi Alice ölmek üzereydi. Bir hastane odasında geçmişe dair sarsıcı ve unutulmaz anılarla yüzleşen genç kadının annesiyle vedalaşması hiç de kolay olmayacaktı. Bebeğini düşünmesi gerekirken annesinin kırık hayatını yeniden şekillendirmeye çalışan Louise bir hayatın son bulup diğerinin başladığı noktada kendine yeni bir yol çizmek zorunda kalacaktı... (Tanıtım Bülteninden)

Baskılar1

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Annem Gibi

Annem Gibi

Epsilon Yayınları

144 sayfaISBN 97899448283382014-04-22

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

3.0/ 10
2 puan
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
2
2
0
1
0
Ookursever-nejla· Annem Gibi
3/1003.09.2018

Annesi ile çok da samimi bir çocukluk geçirmeyen Luisa artık kendisi de anne adayı olunca ve üstüne de annesinin meme kanserinin kötüye gittiği fark edilince aradaki mesafeyi kapatmaya çalışır. Kitabın sıkıcı monologlar şeklinde anlatılması yorucu bir okuma hissi verdi. Luisa 'in annesini kaybı sonrası girdiği depresyonu kendi ağzından okumak pek de iç açıcı değildi. neyse ki kitap inceydi ve bitirebildim.

Benzer Kitaplar