Güvenim Sonsuz - (The Stanislaskis: Those Wild Ukrainians, #4)
Alex Stanislaski, kadınların karşı koyamadığı, son derece yakışıklı bir dedektiftir. Bir hata sonucu, pembe dizi yazarı, Bess McNee?yi tutukladıktan ve onu tanıdıktan sonra, Alex?in tüm dünyası değişir. Cesur ve güzel Bess, bu seksi dedektifin tüm yaşamını etkilemeye başlamıştır. Ancak ne yazık ki Alex, tanıdığı tüm kadınlardan farklı olan bu güzel kadının duygularının gerçek olduğuna inanmamaktadır. Bess, Alex?in güvenini kazanıp kendisine inanmasını sağlayacak mıdır, yoksa hiç hesapta olmayan şeyler mi gelişecektir?
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(1)
Tüm puanları gör (1)Serinin dördüncü kitabı Güvenim Sonsuz. Alex ile Bess. En eğlenceli olan kitap diyebilirim. Bess pembe dizi yazarı ve her gittiği yerde dizisi ile ilgili kullanabileceği olayları not alıyor. İnsanlarla hemen sohbete başlıyor. Alex klasik bir güzelliği olmayan rengarenk giyinen bu kadına mıknatıs gibi çekiliyor. Güvenemiyor çünkü Bess teklif eden herkesle nişanlanmış. Sebebi kırmak istememesi. Ama bir şekilde onlara başka insanlar bularak başından atmış. Güzeldi. Geleneksel yemekte artık çocuk sayısı karışmaya başladı. Hesabını tutamaz hale geldim.











