Eser· Kitap

Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)

8.3/10(178)

Aşk ve kıskançlık zorunlu bir kış tatilinde çarpışırsa, eğlence kana bulanabilir! Rose, Dimitriyi seviyor. Dimitri de belki Tashayı seviyor. Ve Mason da Rose ile birlikte olmak için canını vermeye hazır.St. Vladimirde kış tatili geldi ama Rose tatil havasına bir türlü giremiyor. Muazzam bir Strigoi saldırısı okulu yüksek alarm durumuna geçirdi ve Akademi artık Gardiyanlarla dolu.Ki aralarında Roseun çetin ceviz annesi Janine Hathaway de mevcut. Ayrıca annesiyle teke tek dövüş yetmezmiş gibi, Roseun yakışıklı eğitmeni Dimitrinin de başkasında gözü var. Arkadaşı Mason ise Rosea feci tutulmuş vaziyette ve Rose da erkek arkadaşı Christianla bol bol yiyişen Lissanın beynine hapsolup duruyor!Strigoiler yaklaşıyor, Akademi hiçbir riski göze almıyor. Bu sene, St. Vladimirin yıllık kayak tatilli mecburi.Ancak göz kamaştırıcı kış manzarası ve şık Idaho tatilköyü yalnızca bir güven ilüzyonu. Üç arkadaş ölümcül Strigoilere karşı bir harekette bulunup kaçınca Rose, onları kurtarmak için Christian ile güçlerini birleştiriyor.Ancak kahramanlığın da bir bedeli var elbet... Çok fena, çok.Vampir kitaplarına doyduğumuz günümüzde, Richelle Mead hem eşsiz, hem de inandırıcı karakterlerle benzersiz bir dünya yaratıyor.-TeensReadToo.comSıkıntılı olaylarla başetmesini bilen gençler, bu vamp hikayede tam gaz gidiyor. Bu seri insanda kana kana içmek arzusu uyandırıyor!-BooklistRICHELLE MEAD: Michigan Üniversitesinden mezun oldu. Seattleda yaşıyor. Evli. Halihazırda da yeni Vampir Akademisi romanını yazmakla meşgul.

Baskılar1

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)

Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)

345 sayfaISBN 9786054228461

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

8.3/ 10
178 puan
10
55
9
30
8
46
7
23
6
15
5
4
4
2
3
1
2
1
1
1
Iilkayozgur· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
9/1021.06.2015

Yorumun tamamı için bloğumu ziyaret etmeyi unutmayın : http://fairytaleess.blogspot.com.tr/2015/06/buz-opucuk-kitap-yorumu.html İlk kitabı sevmiştim ama 1. kitap daha çok yazarın oluşturduğu dünyaya ilk adımımızı atmak gibiydi. Bu kitaptaysa işler iyice kızıştı yani daha maceralıydı.

Rreamda· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
9/1012.03.2015

Müthiş bir seri. Dimitri ve Rose aşkını burnumun direği sızlayarak okuyorum. İmkansız ama buruk ama güzel...

Ppretty reader· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
10/1020.12.2014

bu kitaba on puan vermemi sağlayan şeylerden biri adrian diğeri de o sonlardaki strigoi sahnesidir heralde. aslında adrian hakkında çok fazla sahne yoktu ama daha önce onun hakkında o kadar şey duymuştum ki tanıştığıma çok sevindim artık. o strigoi sahnesinin sonu her ne kadar mutlu bitmemiş olsa da kitabın en aksiyonlu yeriydi ve aksiyonlu yerlere bayılıyorum. gerçekten, başları biraz sıkıcıydı o yüzden. o, kayak yerleri falan çabuk bitmedi benim için ama on puanı hak ettiğini düşünüyorum. sonuçta bu yorumu yazmadan önce defalarca okumuşluğum var o sahneleri.

AAristokrat :)· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
8/1002.06.2014

Mason sahnesi çok üzücü ve duyguluydu. Ağlaması zor biri olmama rağmen kendimi tutamadım ve içim Rose daha çok ısınmaya başladı Kitabı sevdim. Rose'un çirkin tavırlarından biraz olsun vazgeçmesi de iyiydi. Ayrıca bu kitapta Lissa'nın az olması daha güzel olmuş.

TTheVoice· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
7/1010.12.2013

İlk kitapta karakterlerin tanıtımı , olayların akışı ve bilinmeyenlerin keşfi ile ortada bir sırrın barınması çok ilgimi çekmişti ve beğenerek okuyup tüketmiştim. İkinci kitapta ise Rosa'nın kaprisleri ve günlük yaşadıklarına ilişkin sıradan günce misali ile durumunun ve yaptıklarının aktarılması ilk kitap gibi pek heyecan vermiyordu ; Lakin son 70 sayfa her şeyi değiştirdi. Hiç ummadığım bir senaryo atılmış ortaya. Tek nefeslik anda , tek bir hareketle okuyanları benim gibi şoke ettiğinden eminim. Ruh elementinin ve diğer elementlerin derine indikçe daha çok güçlü yönünün çıkması ve Rosa'nın bu olaylardan sonraki duruşu ; Strogai tehlikesi de göz önünde bulununca kesinlikle daha heyecanlı olacağına inanıyorum.

Bbad_change· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
8/1017.07.2013

Bence serinin ikinci kitabı olayları kesintisiz ve eksiksiz bir şekilde devam ettiriyordu ancak dimitri ve tasha arasında olan -ya da olmayanlar- ve mason ın ölümü beni çok derinden etkiledi. Adrian ilk kez hayatımıza girdi ama sonraki kitaplarda öneminin büyüdüğünü göreceksiniz. SERİYİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.

LLady_Avy· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
9/1022.01.2013

Seri git gide hızlanıyor :) amaniin :)

Ccertolek· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
7/1002.10.2012

serinin bir önceki kitabından iyiydi

SsLn· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
10/1003.06.2012

Çokkk harikaydı!Baştan sonaaa müthişti.heyecan aksiyon eğlence .. hele rose ile christianın halleri beni bitirdi :)) kıskançlık ve rakiplerin doğduğu bir kitaptı.sonu hem çok acıklı hemde çok güzel bitti.. kitapta azıccııkkkk bir gece evi serisi tadıda fark ediliyor bence. seriler birbirinin kopyası değil ama benzerlikler hissediliyor.. 3. kitap için yanıp tutuşmamı sağladı...En kısa zamanda almak zorundayım :)

AANİTA · Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
10/1020.05.2012

vampir akademisinin en güzel kitaplarından biri yada ben bunu çok seviyorum

Vvolkan1k· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
10/1013.05.2012

Mükemmel ve çok gerçekçi :)

TTaranis· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
10/1025.02.2012

tek kelimeyle harika :)

BBurçak· Buz Öpücük (Vampir Akademisi, #2)
10/1004.06.2011

Çok güzel bir seriydi..Keşke orjinal kapakları kullansalardı :)

Benzer Kitaplar