Amatör Yazarlar

Yazmayı sevdiğinizi ve ileride bir yazar olmak istediğinizi düşünüyorum. Gelin, fikirlerimizi paylaşalım. Neler yazarsınız? Yazarken nelere dikkat edersiniz? Hiç kitap çıkarmaya çalıştınız mı? Hadi, bu grup sizi bekliyor! :)


Tür: Amatör Yazarlar | Açılış, 09 Temmuz 2011
<< tüm tartışmalar

vikitapkolikler

Tartışma Cevapları
1 2 3 ileri »

21 ile 26 arası cevap gösteriliyor, toplam 26 cevap.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

bu etkinliğin içinde bende olmak istiyorum :)

11 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

vaay bak bu isim çok hoş bence. gayet uygun. arkadaşlar da kabul ederse değerlendirilebilir.

11 yıl, 5 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

google hesabının olması yeter kanka. ben senin e-mail hesabına davetiye göndereceğim. sen de google hesabından girip ileti paylaşabileceksin. olur bu iş. yaparız.

11 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

"her kafadan bi' ses" olabilir mi? blogun amacına da uygun düşer. ama öyle birden aklıma geldi böyle başka blog var mıdır bilmiyorum, bir bakmak lazım.

11 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

bence de blogun teması fazla koyu renk ve göz yorucu olmuş, kesinlikle değiştirilmeli çünkü amaç oraya çeşitli şeyler yazmak ve okunmasını beklemek. fakat okurken insanın içi kararıyor yani şahsen yazıları okumak hiç içimden gelmedi. daha iç açıcı bir tema olmalı bence.

11 yıl, 5 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

böyle bir blog açma fikri güzel ve umarım çok geniş bir kitleye de ulaşır. Fakat benim fikrim blogun arka teması çok karışık ve fazla göz yoruyor =)

11 yıl, 5 ay     
1 2 3 ileri »
Bu gruba katıl!
Grup Kütüphanesi
Tüm Gruplar