Aradığım Sensin (Regencies #2)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Stephani Laurens'in Dört kız kardeşin koca bulma hikayesi Aradığım Sensin tam da Beyaz Dizi tadında çok eğlendirici bir romandı..Başlaması ile bitmesi bir oldu..Oldukça akıcı bir uslüp ile yazılmıştı..Fakat hikayede istediğim derinliği bulamadımsa da okurken çok eğlendim...Stephanie Laurens'in kitaplarında pek de rastlanan bir durum değildi benim için..Şeytanın Gelini isimli romanda sonra hiç bir kitabını okumamıştım..
Mevcut romanda dört bekar erkek ve dört bekar kadının aşlaşip evliliğe doğru giden ilişkileri anlatılıyordu..Yazar konuya epeyce bir mizahi tema eklemişti.
Yeni Dük olan ve oldukça çapkın olan Max Rotherbridge'in bu Düklükten sonra eline bir de dört genç kızın geleceği düşüyordu çünkü onların hamisi olduğunu öğreniyordu..Hamisi olduğunuz bir genç kız ile aşk ilişkisine giremezsiniz o zamanki, toplum kurallarına göre..Fakat bu mevcut durum özellikle kız kardeşlerin üvey ablaları Caroline Twinninge kafayı taktıktan sonra da onu yolundan pek durdurabilecek gibi değildi..Çünkü Caroline Hanisi olacak yaşın üstünde idi..Yine de Max her şeyi çöpe atmamak için bunu bir süre kendine saklamaya ve acil olarak kızları sosyeteye tanıtmaya karar verir..
Çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum..Morali bozuk olanlar için,kafasını dağıtmak isteyenler için olduğunu söyleyebilirim..Regency Serisinin ikinci kitabı olan bu kitap ve Doludizgin birbirine bağlantılı değil..En azından ben öyle hissettim çünkü kitap da herhangi bir kopukluk filan yoktu..Okumak isteyen arkadaşlara şimdiden keyifli Okumalar Diliyorum...

Regency Serisi :

1. Tangled Reins (1992) Dolu Dizgin
2. Four in Hand (1993) Aradığım Sensin
3. Impetuous Innocent (1994)
4. Fair Juno (1994)
5. A Comfortable Wife (1997)


10 puan

mikemmel

Profil Resmi
8 puan

Twinning kardeşler kesinlikle çok eğlenceliydi. Bu kitapta sadece bir kardeşin değil dördünün de hikayesini de var ve boş zamanlarda okunabilecek keyifli bir kitaptı..Ama sonuna kesinlikle bayıldım :)

7 puan

Güzeldi

8 puan

Max amcası ve iki oğlu ölünce Twyford Dükü olmuştur. Bu görevle uğraştığı yetmezmiş gibi bir sabah onu görmek isteyen bir leydi olduğu haberi ile uyandırılır. Genç bir leydinin tanınmış zamparalardan birinin evini sabah erken ziyaret etmesi pek akla uygun değildir.

Caroline'nin babası on sekiz ay önce ölmüştür. Üvey üç kız kardeşi ile bir süre özgür yaşadıktan sonra geleceklerini güvence altına almaları gerektiğinden vasisi olan dükü görmeye gider. Babası ile eski dost olan dük yerine karşısında genç ve yakışıklı yeni dükü bulur.

Max Caroline'i görür görmez beğenir. Vesayeti altında ki kadını baştan çıkaramazdı ama onu baştan çıkarmaya ilk andan karar verir. Kızların her biri zengin birer varistir ve o o genç üç kardeşten sorumludur. Vasiyette kardeşler yirmi beş yaşına girene ya da evlenene kadar dükün himayesine verilmiştir. Caroline'nin da yirmi altıncı yaş günü yaklaşmaktadır bu yüzden isterse kendi sorumluluğunu üzerine alabilecektir. Caroline Max'ın vasisi olmadığını bilirse uzak dururdu bu yüzden Max gerçeği saklar. Böylece hayatında gördüğü en güzel dört kızın vasisi olur. Halası ise kızların şaperonu olur ve kızları sosyeteye takdim ederler. Kardeşler hemen zamparaları çekmeye başlar ama Max dahil zamparaların evlenmeye niyeti yok.

Max'ın yakın arkadaşı Darcy ile Sarah, Max'ın kardeşi Martin ile Lizzie, Arabella ile Hugo ve tabi Caroline ve Max hemen bir aşk macerasına başlar ve sonunda aynı gün evlenmeleri ile biter.

Güzel bir kitaptı. Sadece çiftin hikayesi değil tüm kardeşlerin hikayesiydi. Kardeşlerden kısaca bahsedilir sandım ama resmen kitap dört kardeşin hikayesi. Hemen biten keyifli bir kitaptı. Tek bir çifte yoğunlaşmaması dışında güzeldi.

geri ileri