Eser· Kitap

Psikopat (Kovac & Liska, #3)

7.2/10(63)

OKURU MERAK İÇİNDE BIRAKMAYI EN İYİ BİLENLERDEN PEOPLEZAMANIMIZIN EN İYİ GERİLİM YAZARI CHICAGO TRIBUNEPOLİSİYE ROMANLARIN KRALİÇESİ NEW YORK POSTNew York Times�ın çok satan yazarı Tami Hoag asla unutamayacağınız, dehşet dolu cinayetlerin işlendiği evde başlayan yeni romanında sizi bir kez daha derinden sarsacak. Çünkü amansız iki dedektifin yaptığı araştırmalar kısa zamanda tam bir insan avına dönüşür ve neticesinde de insan kötülüğünün hangi sınırlara varabileceği bir kez daha gözler önüne serilir.Bunlar öylesine vahşi öylesine korkunç cinayetlerdi ki en soğukkanlı cinayet masası dedektiflerinin dahi yaşamlarını tepeden tırnağa etkilemişti. Haas ailesinin vahşice katledilmesi tüm toplumu derinden sarsmıştı ama herkes kısa zamanda bu cinayetleri işleyenin Karl Dahl olduğunda hemfikir olmuştu. Sadece Yargıç Carey Moore kamuoyunun bu genel yargısını paylaşmıyor gibi gözüküyordu. Bunun sonucunda da kendisini büyük bir tehlikenin tam göbeğinde bulmuştu.Artık kaybedecek bir saniye bile yoktur. Dedektifler kimsenin göründüğü gibi olmadığı, herkesin masumiyetini çok önceden yitirdiğinin ortaya çıktığı bu karanlık yolda, el yordamıyla da olsa ilerlemeye koyulurlar.TAMI HOAGIN romanları ilk kitabının basıldığı 1988 yılından beri düzenli olarak çok satanlar listesinde yer almaktadır.

Baskılar1

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Psikopat (Kovac & Liska, #3)

Psikopat (Kovac & Liska, #3)

Koridor Yayıncılık

470 sayfaISBN 97999449831112006-01-01

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

7.2/ 10
63 puan
10
7
9
5
8
16
7
15
6
11
5
5
4
3
3
0
2
1
1
0
SSibel Tiyek· Psikopat (Kovac & Liska, #3)
4/1016.03.2019

Okuru merak içinde bırakan ve sona gelindiğinde okuyucuyu şaşırtan bir polisiye...

Aaiseeslem· Psikopat (Kovac & Liska, #3)
7/1018.07.2014

Kurgusu ve karekterleri oldukca iyiydi sıkılmadan okunuyor

Ccriminal· Psikopat (Kovac & Liska, #3)
9/1002.02.2014

Yazarla buluştuğum ilk kitabı. Harika bir akıcılık var, karakterler oturmuş, anlaşılır bir dil kullanmış yazar.

Aantalya· Psikopat (Kovac & Liska, #3)
9/1030.08.2013

korku gerilim macera verici sonunda kitap sizi ters köşeye yatırıyor.

Ddoganozmurat· Psikopat (Kovac & Liska, #3)
7/1029.07.2012

Romanımızda eski bir suçluya yüklenilmeye çalışılan bir suç sebebiyle başlayan bir davanın içinden çıkılmaz bir hale nasıl dönüştüğünü okuyoruz.

SSirRonyon· Psikopat (Kovac & Liska, #3)
6/1007.07.2012

Herhangi bir polisiye dizinin bir bölümü gibi bence. Okurken sıkmıyor, merak ettirici unsurları var ama oldukça klişe bence konusu. Sevilesi bir ana karakter eksikliği de cabası. 6/10

TTheTurk· Psikopat (Kovac & Liska, #3)
8/1013.04.2012

Kovaç-Liska serisinin üçüncü kitabı. Son dönemde iki Tami Hoag kitabı okudum, ikisi de vasatın kesinlikle üstünde. Evet biraz klişeleri var ama Bosch türü dedektif sevenler bu Bosch yokluğunda biraz hasret giderebilirler. Bilhassa Psikopat iyi kurgulanmış güzel bir polisiye olmuş. İki kitaptan da edindiğim izlenim Minnesota Polis Teşkilatı evlere şenlik, ne kadar kırık varsa orada :) Paranoya'ya göre boşa yazılmış sayfa sayısı da az :)

Benzer Kitaplar