Hamas'ın Oğlu
Musab Hasan Yusuf Hamas lideri Şeyh Hasan Yusuf'un oğluydu. Hamas'ın kurucularından ve en sevilen liderlerinden olan babasına yıllarca siyasi faaliyetlerinde yardımcı oldu. Küçüklüğünden beri korkunç terör örgütü Hamas'ın iç yüzünü bilen Musab, babasının veliahtı olarak onun politik gücünü ve örgüt içindeki statütüsünü devir almak üzere yıllarca eğitilmiş ve hazırlanmıştı. Fakat her şey Musab'ın başka bir Orta Doğulu liderin öğretilerini benimsemesiyle değişti. Ve o teröre, şiddette sırtını döndü. Hamas'ın Oğlu isimli bu eserde ismini Josef olarak değiştiren Musab Hasan Yusuf dünyanın en tehlikeli terör örgütü hakkında bilinmeyenleri, örgütteki rolünü, ailesi ve anavatanından kopmanın ona verdiği acıyı, Hıristiyan öğretisini kabul ederken aldığı riskleri ve artık inandığı "Düşmanlarını sev," prensibinin Orta Doğu problemine tek çözüm olduğunu anlatmaktadır.
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(2)
Tüm puanları gör (3)Kitap macera romanı tadında filistin ve israil arasında kalan bir adamın anıları , şahsi fikrim biraz yanlı bir kitap olduğu, ama konu hakkında bakış açısı kazandıracak nitelikte
bu kadarmı taraflı bir eser olur Küçüklüğünden beri korkunç terör örgütü Hamas'ın iç yüzünü bilen Musab.....vsvs...ismini Josef olarak değiştiren Musab Hasan Yusuf dünyanın en tehlikeli terör örgütü hakkında bilinmeyenleri, örgütteki rolünü, ailesi ve anavatanından kopmanın ona verdiği acıyı, Hıristiyan öğretisini kabul ederken ..vsvs birde Forbes Magazine övmüş kitabı , yazarın ve kitabın ne mal olduğunu anlaşılmış oluyor zaten Forbes Magazine ismini görünce











