Johnny ve Ölüler
Johnny Maxwell serisinin ikinci kitabı. Serinin üç kitabı da, tüm yaşamları bir bilgisayar oyununun karakterleriyle özdeşleşmiş, 12-15 yaşları arasında bir grup çocuğun hayatını anlatıyor. Bu ikinci kitapta, bilgisayar oyununda ölen tüm kahramanların gömülü olduğu bir mezarlığın kent meclisinin kararıyla yıkılmak istenmesi ve Johnny ile arkadaşlarının buna direnmesi konu ediliyor.
Baskılar2
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(2)
Tüm puanları gör (3)Çok eğlenceliydi. Terry Pratchett'ın mizahını seviyorum.
Johhny Maxwell üçlemesinin ikinci kitabı. Serinin ilk kitabından daha iyi. Kolay okunuyor ve çok eğlenceli bölümleri var. Bilim kurgu türünün bazı ögelerini kullansa da, bu kitabı bilim kurgu olarak değerlendirmek zor. William Stickers, Sylvia Liberty ve Solomon Einstein, romandaki favosi "ölüler"im.












