Eser· Kitap

Kendini Arayan Adam

7.0/10(89)

Her okuyanın kendini bulduğu ve Allaha yöneldiği bu eser, satış rekorları kırmakta ve elden ele dolaşmaktadır. Ünlü bir ateistin dönüşünü anlatan ve Kuranla kucaklaşmasını dile getiren bu kitap, özellikle de gençlerin manevi bunalımlarına bir ilaç gibi gelmektedir.

Baskılar3

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Kendini Arayan Adam

Kendini Arayan Adam

Kendini Arayan Adam (Rusça)

Kendini Arayan Adam (Rusça)

Kendini Arayan Adam

Kendini Arayan Adam

143 sayfa

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

7.0/ 10
89 puan
10
19
9
9
8
12
7
15
6
11
5
10
4
4
3
6
2
1
1
2
TTheVoice· Kendini Arayan Adam
3/1018.08.2014

Düzceli Mehmet'ten sonra fiyasko mu desem , zaman kaybı mı desem anlam veremedim. Aynı paragraflar alınıp bu kitapta da işlenmiş. Belki ilk bu kitabı okuyup ardından Düzceli Mehmet'e yönelseydim aynı terimleri onun içinde kullanabilirdim ama maalesef ilk bu kitabı tüketmedim. Sırf okumak için okudum kitabı , bildiğim diyalogların aynı şekilde karşıma çıkması çok komik geldi. Burada yazılanlarla imana gelebilmekte ayrı bir şey. 60 yıldır ateist olan bir adamın , her türlü külliyatın dibine vurup iki kelimeyle namaz kılmaya başlaması da tuhaf geldi bana. Ben bir okuyucu olarak burada yazılanların ikna edici olmadığını söyleyebilirken , tüm her şeyi yaşamış bir insanın bunu çok rahat bir şekilde aktarması gerekir. Yani en azından buradaki açıklamalarla olmamalı. Düzceli Mehmet'te aktarılanları kabul ettim çünkü oradaki daha genç , dünya görüşü oturmamış bir birey vardı ama burada bir propagandacı ve üstüne üstlük yaşını almış bir birey var. Yorumum daha çok eleştiri babında oluştu , yorum yapamıyorum çünkü Halit Ertuğrul'dan bir kitap okuyan bir insanın farklı bir kitabını okumaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Neden aynı şeyleri basmış ve yazılanlar düşünme eyleminden yoksun onuda anlamış değilim. Aziz Nesin hikayeleri gibi bir şey mi oluşturulmaya çalışılmış anlamadım. Düzceli Mehmet'ten sonra tavsiye etmem.

GGökkuşağı· Kendini Arayan Adam
10/1006.01.2014

değerli bir kitap...

TTuba Akar· Kendini Arayan Adam
9/1019.08.2013

okuyun, çok şey katacağına eminim.

Mma-belle· Kendini Arayan Adam
7/1029.07.2013

Okumasi kolay, inanca dogru yuruyen ve ona kavusan bir adam.

Ffatihcal· Kendini Arayan Adam
10/1003.11.2012

Hayatımı kitap okumayarak geçiren birisiydim. İlk okuduğum kitap diyebilirim. Bu kitabı aldığımda 1 gün içerisinde bitirdim ve yazara ait diğer kitapları temin ettim.

YYBahadir· Kendini Arayan Adam
5/1015.02.2012

Hiç bir ateistin bu kitabı okuyup imana geleceğini sanmıyorum ama yine de hoşuma gitti.

Ddj_17· Kendini Arayan Adam
9/1004.12.2011

3 gün önce 3.kez okuduğum ve her okuyuşta içimi titreten bi eser..

Benzer Kitaplar