Oğlumu Yetiştiriyorum
Çocuk yetiştirmek sanattır. Bu sanatı en iyi şekilde yerine getirenler ise hiç şüphesiz anne babalardır... Ki onlar, aynı zamanda çocuk yetiştirme bilmecesinin de en önemli parcasıdırlar. Bu bilmecede joker, babalardır. Geleceğin babaları şimdinin gençleridir. Bu bilmecenin jokerini en iyi şekilde kullanmak ve gençlerin şifresini çözmek mi istiyorsunuz?O zaman iyi babalar yetiştirmek ve bu bilmeceyi daha rahat çözmek için, lütfen Oğlumu Yetiştiriyoruma bir göz atın. Çünkü bu kitap; anneler, babalar, oğullar ve yolu erkek çocuklarla kesişenler için yazıldı.
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(1)
Tüm puanları gör (1)oğlunuzun doğumundan 24 yaşına kadar ki süreçte nasıl gelişeceği,ihtiyaçları,sizinle iletişimi gibi çok kapsamlı konuları ele alıyor..uzun vadeli olduğu için bölünerek okunmalı diye düşünüyorum,diğer türlü çok akılda kalıcı olmuyor..ama genel anlamda bir fikir edinmek isteyenlere tavsiye ederim.










