Eser· Kitap

Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)

7.5/10(121)

Gözlerden uzak, kuytu bir dağ köyü ve bu köyün dış dünyadan soyutlanmış, kendi halinde, çoğunluğu yaşlı, zamanın dışında bir yaşam süren insanları. Köydeki tek genç kadın, küçük otelin barında çalışan güzel Chantaldır. Gelip geçen avcılarla ya da turistlerle gönül eğlendiren genç kadının tek dileği bu sıkıcı yerden kurtulmaktır. Beklenmedik bir anda köye gelen, gerçek kimliğini gizleyen bir yabancı, köy halkına, hepsinin yaşamını altüst edecek, onları kışkırtacak, değer yargılarını kökünden değiştirtecek bir öneride bulunur. Yabancı, köy halkına yedi gün süre tanımıştır. Bu süre içinde bu insanlar, yaşam, ölüm, adalet ve dürüstlükle ilgili temel sorunlarla yüzleşecek, yaşam çizgilerini değiştirecek bir karar almak zorunda kalacaklardır. Yabancıya kucak açan köy halkı, onun tehlikeli oyununa alet olurken, İyi ile Kötü ikilemi, bu basit insanların örneğinde evrensel boyutlara açılıyor. Paulo Coelho, İyi ile Kötü arasındaki savaşı ve insanın Tanrı ile karşılıklı ilişkisini konu edinmiş Şeytan ve Genç Kadında.

Baskılar3

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)

Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)

198 sayfa
Şeytan və senyorita Prim

Şeytan və senyorita Prim

Şərq-Qərb nəşriyyatı

137 sayfaISBN 97899523470742011-01-01
Şeytan ve Genç Kadın

Şeytan ve Genç Kadın

CAN YAYINLARI

168 sayfa

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

7.5/ 10
121 puan
10
14
9
22
8
26
7
32
6
18
5
4
4
3
3
0
2
1
1
1
GGizemli_okuyucu· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
6/1023.06.2020

İyi ve kötü kavramını sorgulatan ,her insanın içinde iyilik ve kötülük bulunduğunu ve bunu kabul ettiğimizde birbirimizi anlayabileceğimizin üstünde durulmuş.Kesin yargılardan kaçınılması gerektiğini yere,duruma hatta korkudan bile iyi ve kötü insan kavramının göreceliliğini vurgulamış.Okuduktan sonra üzerinde düşünüp kendi kendinize çıkarım yapacağınız nadir kitaplardan biri.

Iipeksi· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
2/1004.12.2017

Kitap ile ilgili değerlendirmeme aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://ipeksiden.blogspot.com.tr/2016/07/seytan-ve-genc-kadn-paulo-coelho.html

LLusie· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
6/1016.05.2016

Paulo Coelho'ya göre basit bir kitap olduğunu düşünüyorum. Yinede akıcı ve eğlenceli bir kitap.

Fferedan· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
6/1011.02.2016

Kitabın Yazarı Simyacı'nın yazarı diye kendimi zorladım.Bende hiç bir güzel duygu veya merak uyandırmadı.

Jjanelle· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
7/1020.02.2015

çevirisinden midir bilmiyorum ama bence paulo coelho'nun en sıkıcı romanı yine de okumaya değer

SSabin· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
9/1027.11.2013

men cox beyenmisdim kitabi

Jjineps.cn· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
10/1010.10.2013

iyi-kötü ve şeytan ancak bu kadar iyi tasvir edilebilirdi... betimlemeleri pek iyi olmasa da çıkarımları çok iyi olan kitaptır. yazar bunları herkesin anlayabileceği bir şekilde gayet yalın bir üslup kullanarak okuyucuya aktarmıştır. okuduğum en kaliteli romanlardan biridir.... okuyun,okutun değerli kitapseverler. "Tanrı'nın bile bir cehennemi vardır: İnsanlara duyduğu sevgi."

Eezgidkyl· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
8/1029.09.2013

"Her insanın içinde kötülük vardır elbet.." Başlarda çok sıkıcı gelse de olayı kavradıktan sonra insanı cezbeden bir kitap.

Ttayfun_surucu· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
8/1005.07.2013

her insanın içinde muhakkak bir kötülük vardır maharet bu kötülüğü nelerin ortaya çıkaracağını keşfedebilmektir.

Ppostiega· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
8/1018.06.2013

bence okunması gereken bir kitap başlarda sıkılabilirsiniz ama olayı yaşamaya başladığınız anda olayın içindesiniz

Aasau· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
7/1016.10.2012

İyilik ve kötülük nasıl anlatılır, nasıl anlatılmalı ki kolay anlaşılsın? İyilik ve kötülük bu kadar yalın ve içten anlatılıyor kitapta. 'İt ürümez, kervan geçmez' denilebilecek bir dağ köyündeki bir avuç insanın öyküsü anlatılıyor gibi görünse de aslında bir bakıma dünyadaki tüm insanların öyküsü de anlatılıyor arka planda. "İnsanın sahip olabileceği en değerli şeyi yitirmiştim ben: insanlara duyulan güveni" "Sevip de karşılığında sevilmeyi bekliyorsanız boşa zaman harcamış olursunuz" "Yaşam, giyotinin gölgesinde bir terör rejimiydi" “İyi ile kötünün yüzü aynıdır. Her insanın yoluna ne zaman çıktıklarına bağlıdır, herşeydir”

SStRiDeR· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
8/1001.01.2012

beni gerçekten etkileyen güzel bir kitaptı

BBenayG· Şeytan ve Genç Kadın (Yedinci Gün #3)
10/1016.12.2011

http://ispatasikardir.blogspot.com/2011/01/seytan-ve-genc-kadn.html

Benzer Kitaplar