Bir kerede bitebilecek kitaplardan değil. arada açmak, boş zamanlarda okumak için biçilmiş kaftan. bazı hikayeleri abartıysa da genel olarak güzel bir kitap
En başta karakter sizsiniz ve bir kızsınız. İlk hata bence. Benim için sorun değildi ama bu durumdan rahatsız olabilecek kişiler vardır. Başta belirttiğim gibi bölümler arası geçiş çok kısa. Bence karar aşamaları da tam belirlenmemiş öyle olaylar varki tam seçim yapmanız gereken durumlar -normal hayatta olan gibi- ama sana seçenek bırakmıyor. "Sağa mı döndün tam gaz ,sola mı döndün al sana " der gibi .Seçenekler çok kati.
O kadar merakla beklediğim kitap fos çıktı. benim fikrim tabii.(Beğenenler varmış, Goggle amca öyle diyor)Kitaba harcayacak zamanınızı daha iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Hele almadıysanız uzak durun bence. Birde Okuduğum onca bölüm mutsuz sonla bitti
herzaman hata yapma hakkımız vardır ancak geri dönüşlerimiz keşke bu kitaptaki kadar kolay olabilse..
Kitabı aldığımda ve okumaya başladığımda, duyduklarım neticesinde sadece benim için iki farklı son olduğunu düşünüyordum.
İki tercih olduğu için beklentimde bu yüzden iki farklı sondu.
Bende her normal insan gibi kitabı okumaya ilk sayfadan başladım.
Önümde hep iki seçenek olmasına rağmen benim tercihlerim için oluşan son ikiden fazlaydı.
Her defasında yeni bir tercih ve her defasında birbirinden farklı, değişik türden sonlar.
Sayfa atlayarak kitap okumak bana göre değil. Her ne kadar kitabın olayı bu olsa da aklım daima atladığım sayfalarda kalıyor, geriye dönmeden olmuyor.
Heather McElhatton tarafından yazılan kitap çok farklı. Bunun nedeni ise kitaptaki karakterin siz yani okuyucunun olması.
Kitabı okurken seçimler yapmak zorundasınız ve yaptığınız seçime ya da karaktere göre kitap içindeki bölümleri takip ederek her defasında farklı bir hayat ve farklı bir son ile karşı karşıya kalıyorsunuz.
Heather McElhatton Şahane Hatalar kitabı ile gerçekten mükemmel bir esere imza atmış. Her bölümünde farklı bir hayat hikayesi buluyorsunuz. Son zamanlarda okuyabileceğiniz en akıcı ve en ilginç romanlardan biri.
Okuduğum en eğlenceli kitaplardan...İçinde her birini kendin seçtiğin milyonlarca hikaye var.Tekrar tekrar okuyabileceğim eğlenceli dosttum.;)
Kitabı ilk okuduğumda çok güzeldi çok kısaydı ama iki üç defa okuya sıkıcı oluyo ama yinede çok güzekl bi kitap
Arkadaşlarımın elinde görüp de imrenerek aldım.Kesinlikle beklentilerimi boşa çıkardı.Zaman kaybı oldu benim için.
Hiç beğenmedim. Bir kurgu yok. Lİse yıllarımda buna benzer bir hikaye okudum adı aklıma gelmiyor, onun gibi zannedipte aldım bu kitabıda.
okuma şekli değişik bir kitap.Hikayeniz bitince başa dönüp bu sefer tercihleri farklı yapıp yeni bir hikaye yaratıyorsunuz.sonunu benim belirlemem hoşuma gitti.
Kitabı almadan önce okuyacağım bu romanda ki olayları kendim yönlendireceğim sanıyordum ancak tam anlamıyla öyle oldu diyemem . Yazar sürekli bir seçenek sunuyor ve hep aynı saçma sonlar. Hiç beğenmedim
Olaylara kendim yön verecek olmam dolayısıyla ilgimi çekerek okumaya başladığım ama pek de zevk alamadan hemencecik biten okunması çok da gerekli olmayan bir kitap.
böyle bir kitabı yazmak zeka işidir ama okuduğum saçma kitaplardan biriydi. bu kadar tutulmasıda beni şaşırttı. yani olaylar mantıksızlığı geçtim terbiyesizdi
Kitapta doğru ya da yanlış düşüncelerin hayatımızı nasıl ters yönde etkileyebileceği, ikinci bir şansın verilmesi, kararlarımızı tekrar gözden geçirme fırsatı vermesi düşüncesi çok güzel olmuş. Ancak bu kitap Avrupa ve Amerikada yaşayanların hayat tarzına uygun olduğu için sonuçlar bizim yaşam tarzımıza çok ters. Bu da okurken sıkıyor ve saçma geliyor. Bir Türk yazarın elinden çıksa çok daha ilginç bir kitap olabilirdi.
Değişik bir kitap. Okumayı çok istemiştim. Çok fazla bir şeyler beklemiştim sanırım vakit kaybından başka bir şey olmadı benim için, beğenmedim.
okumasam da olur denilecek kitaplardan kendisi.
çok fazlasıyla ilginç kısımlar var.
baştan sona okuma gibi bir olay yok. belirli bir zaman diliminde bitiremiyorsunuz çünkü ölüp duruyorsunuz. bana göre pek bir kazancı yok.
tek eğlencesi en yakın arkadaşımla birlikte açıp okumak ve gülmekti.
gülmemizin nedeni ise içinde olağanüstü saçma olan yerlere yaptığımız espriler.