efendi zibidi, 545 adet değerlendirme yapmış.  (32/78)
Her Şeyin Sonundayım
Her Şeyin Sonundayım

7

Bu kitabı, Özlü'nün Leyla Erbil ile olan mektuplaşmalarına kıyasla daha az beğendim. Bence Tezercik Edgü ile daha pragmatik bir ilişki içerisindeymiş.

Vişnenin Cinsiyeti
Vişnenin Cinsiyeti

6

Kitap beni içine çekemedi.

Grapon Kağıtları
Ah'lar Ağacı
Şimdiki Çocuklar Harika
Şimdiki Çocuklar Harika

7

Kitabı biraz abartılı buldum. Ve çocuklarca verilmek istenen mesajın yanlış algılanabileceğini düşünüyorum. Bunun dışında doğru dokundurmalar içeriyor.

Kuyucaklı Yusuf
Kuyucaklı Yusuf

7

Sıradan bir roman. Elbette popüler kültürün şişirdiği bir kitap olarak çok fazla satıyor. Kitapta takıldığım nokta ise olay 1903'te geçiyor ama hiç Osmanlı havası yok. Sanki 1950'lerde geçiyor roman. Kaymakamlar, candarmalar falan... Garipti.

Gurur ve Önyargı
Gurur ve Önyargı

7

Kitapta çok fazla aksiyon olmadı. Entrika üzerine kurulu bir romandı. Kadın okurlara daha çok hitap edeceğini düşünüyorum. Sıkılmadım ama okumasam da olurmuş, diye hissettim açıkçası.