reamda, 25 adet değerlendirme yapmış.  (3/4)
Fareler ve İnsanlar
Fareler ve İnsanlar

10

Mükemmel bir başyapıt!

Sana Gül Bahçesi Vadetmedim
Sana Gül Bahçesi Vadetmedim

7

Şizofreniyi anlamak istiyorsanız güzel bir yapıt.

Kardeşimin Hikayesi
Kardeşimin Hikayesi

10

Müthiş bir son vs son derece yalın bir anlatım ile dalında eşi benzeri olmayan bir eser. Mutlaka okunmalı ve okutulmalı!

Kumral Ada Mavi Tuna
Kumral Ada Mavi Tuna

7

Askerlik anıları olmasa gayet güzel kitap ama o askerlik bölümleri insanı çileden çıkarıyor. Ayrıca son 100 sayfa öylesine yazılmış gibi. Sayfa sayısını 500 e tamamlamak için adeta. Onun dışında tam bir aşk kitabı :)

Vampir Akademisi (Vampir Akademisi, #1)
Vampir Akademisi (Vampir Akademisi, #1)

9

Çok güzeldi. Hele finale söylenecek tek kelime dahi yok! :)

Şemspare
Şemspare

4

Kendisini baştan sona yenileyen bir kitap, pek çok değerlendirmede dile getirildiği gibi ticari kaygılarla yazılmış. Yalnızca arada geçen bazı kitap ve yazar isimlerinin hatrına 4 yıldız veriyorum. Olmamış Elif Şafak, sen bence sadece hikaye-roman yaz. Köşe yazıları sana göre değil.

Kırmızı Pazartesi
Kırmızı Pazartesi

7

Kesinliklikle cinayet kitabı olarak okunmamalı. Tamamen psikolojik tahliller üzerine kurulu bir kitap. Hayatta gurur mu yoksa can mı daha değerli bunun analizini yapıyor kitap. Sormadan sorgulamadan sadece aşağılanan gururumuzu onaracağız derdine düşen insanların bir insanın canını alarak kendilerini rahatlatma girişimleri. Herkesin bildiği bir cinayetin göz göre göre işlenmesi ve durdurulmamaları. Şaşırtıcı. Başarılı.