Bu tarzın sıkı takipçisi olarak yazarı hiç beğenmedim.Yeni kitapları çıkarsa da alıp okumayı düşünmüyorum.Anlatım çok ruhsuz gereksiz ayrıntılarla okuyanı sıkan bir kitap roman historical romance tarzını yansıtmadığını düşünüyorum .
Bu romanla yeni bir yazarla tanışmış oldum Türkçe'ye çevrilen ikinci kitabı dönem kitaplarını çok seviyorum özellikle İngiltere 'de geçenleri arka kapaktaki konusunu okuyunca tam benim tarzım olduğunu düşünerek aldım.Anlatımın durağanlı zaman zaman beni kitaptan uzaklaştırsa da kitabın son sayfasını gelince de karakterler beni baya etkiledi.Çok sevdiğim yazarların arasına girmese de kitabı beğendim.
Bu kadının dilini seviyorum. Tam benim istediğim gibi yazıyor. Kristin Hannah sevenlerin bu yazarı da seveceğine eminim. Sizde benim gibi tarihi, dram, aşk ,aile ilişkileri tarzını seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.