dogruemine, 23 adet değerlendirme yapmış.  (3/4)
Ateş Canına Yapışsın
Ateş Canına Yapışsın

10

Storytel'de Emre Melemez'in sesi ile hayat buluyor Sezgin Kaymaz'ın kitapları. Storytel'deki en iyi ikili olduğunu canı gönülden söyleyebilirim. Sezgin Kaymaz'ın kalemi gerçekten çok güçlü, Emre Melemez'in sesi de kitaplara çok yakışıyor. Kütüphanemde olmasını istediğim kitaplardan biri bu.

Savaş Atı
Savaş Atı

10

Sevgi, güven ve bağlılık gibi çok kıymetli değerler üzerine kurulu, 1.Dünya Savaşı'nın olanca vahşetinin içinde geçen, sürekleyici bir kitap. Ortaokul seviyesindeki çocuklar çok rahat okuyabilirler. "Onları savaş ayırdı, mücadeleler sınadı, sevgi birleştirdi."demiş kitabın arka kapağında ve kısaca özetlemiş aslında akışı.

Rüyalar Anlatılmaz
Rüyalar Anlatılmaz

10

Pilar'ın peşine takılıp Eyüp'ü birlikte aradığımızı hissedecek kadar kitabın içine girebildim. Nermin Yıldırım'ın kalemini çok seviyorum. Bu kitabı da beni hiç yanıltmadı.

Gavur Mahallesi
Gavur Mahallesi

8

Dönemin Diyarbakır mahallelerinde gezmek gibiydi kitabı okumak. Akıcı bir dil ile yazıldığı için hızlıca okunabiliyor.

Yalın Tutku
Yalın Tutku

6

Evli bir adama duyulan tutku dolu bir aşkın anlatımı. Sade bir dili var, kısa da olduğu için elime aldığım gibi bitti.

Önemi Yok
Önemi Yok

9

"Yarın, şu evim dediğim şeye sahip olacağım nihayet, büyük bir şehrin yoksul bir semtinde. Yoksul bir semt, zira insan yoktan nasıl zengin olur, dışarlıklıyken, hiç yeri yurdu olmamışken, zengin olmayı da istememişken?" "Babam hiçbir yerde benimle el ele gezmedi ki." Kitapta beni en çok etkileyen iki cümle. Bazı öyküleri anlamakta zorlansam da yazarını sevdiğim için asla yarım bırakmayı düşünmediğim bir kitap benim için.

Bulutların Üstüne Tırmanırken - THY, Bir Dönüşüm Öyküsü