dogruemine, 23 adet değerlendirme yapmış.  (2/4)
Kör Dövüşü
Kör Dövüşü

8

Kitap, 1-2 sayfalık kısa ama etkili öykülerden oluşuyor. Birkaç saat içinde okunup bitecek bir kitap.

Tek Kanatlı Bir Kuş
Tek Kanatlı Bir Kuş

7

Oldukça kısa bir metin, her zamanki gibi bol betimlemelerle süslü. Yokuşlu'nun girişinde Remzi Bey ve karısı Melek Hanım'la oturakaldım gibi hissettim. Yokuşlu neden terk edildi merak içindeyim. Herkesin kendince tamamlaması için yazılmış bir kitap sanki...

Ergen Halleri
Ergen Halleri

10

Biri ergen diğeri ergen olma yolunda ilerleyen iki çocuğun annesi olarak çok faydalı buldum bu kitabı. Kısa sürede, hızlıca, çoğu bölümde altını çize çize, not alarak okudum. Bununla birlikte okudum ve bitti demek yerine, dönem dönem bakıp kendime hatırlatmam gereken noktalar olduğunu fark ettim. Kitabın anlaşılması kolay, dili sade ve okuru yormayan bir üsluba sahip.Yetişkin olma yolunda onlara eşlik ederken de öğrenmek çok güzel. Tavsiye ederim.

Gelin Başı
Gelin Başı

9

Seray Şahiner, bambaşka bir yerde benim için. Yazdıklarını büyük bir keyifle okuyorum. daha uzun öyküler ve roman yazmasını ayrıca isterim, çünkü bitsin istemiyorum hiç. Kesinlikle tavsiye ederim.

Antabus
Antabus

10

Yolda tanıdık birine rastlamak gibi bir his Seray Şahiner kitabını okumak. Kitabın içinden geçerken Ülker Abla'ya rastlamak şaşırttı beni. Kadına yönelik şiddet, kitabın konusu, kadının nasıl her durumda yalnız kaldığını bütün çıplaklığı ile gözler önüne seriyor. Dili oldukça yalın, anlaşılır. Leyla gibi binlerce, milyonlarca kadın var dünya üzerinde. Evlerde korunmasız, bir başına olan bütün kadınları düşünerek, bir kez daha içim acıyarak okudum. Bizim için bir üçüncü sayfa haberi, peki ya onun için? Hiç düşündün mü?

Söz Uçar Hasar Kalır
Söz Uçar Hasar Kalır

10

Usta oyuncu Devrim Yakut'un çok severek okuduğum bir öykü kitabı. Herbiri yaşamın içinden geliyor. "Bazı karşılaşmalar hayat kadar uzun" isimli öyküde "Kışları havanın erken kararmasını çocukluğumdan beri sevemedim. İçim kararır, alışmam zaman alır. Kendimi mutsuz, karamsar, sinirli hissederim hep." cümlesi beni çok yansıttığı için altını çizmiştim okurken. Kısa kısa öykü okuyayım, içinde kaybolayım diyenler için eşsiz bir kitap.

Ülker Abla
Ülker Abla

10

Seray Şahiner'in okuduğum ilk kitabı. Dili çok yalın, anlatımı güçlü bir kitap. Ülker Abla'nın refakatçilik mesleğine eşlik etmek için okunur..Çok sevilir, yürek sızlar ve başka Seray Şahiner kitapları da alınmak üzere alışveriş listesine eklenir. Kesinlikle tavsiye ederim.