Samet, 219 adet değerlendirme yapmış.  (10/32)
Sabah Uykum
Reis: Gladio'nun Türk Tetikçisi
Son Ülkücü'yü Kim Öldürdü?
Koloni
Aşkın Ev Hali
Aşkın Ev Hali

8

Öncelikle bu kitabın yazarlarına böyle bir kitap yazmayı düşünüp yazdıkları için teşekkür ediyorum.Bekar olanlar evlenmeden önce muhakkak okumalı.Sözlü,nişanlı hatta evli olsanız bile okuyup çok şey öğreneceğiniz bir kitap diye düşünüyorum.Bence evlenecek olan arkadaşlarınıza çok güzel bir hediye.Evlenmeden önce mutlaka iki tarafından okuması gereken bir kitap.

Kızıl Nehirler
Kızıl Nehirler

10

Jean Christophe Grange için söylenecek söz yok.Gerçekten şahane bir kurgu,okurken her an ne olacağını düşünüyorsunuz fakat hep ters köşe olacağınız bir kitap.Grange bu kitabı ile çıtasını çok yukarılara çıkardığı aşikar.

Kanlı Kartal (Jan Fabel, #1)
Kanlı Kartal (Jan Fabel, #1)

9

Okuduğum ilk Craig Russel kitabı idi.Zaten yazarında ilk kitabıymış.Kitabın ilk başlarında almanca geçen kelimeler can sıkıcı geliyor,bu kitap boyunca devam ediyor.Fakat kitap kendini okuyucuya bağlıyor.Polisiye ,gerilim okumayı seviyorsanız pişman olmayacağınız kesin. " Beni durdurabilirsiniz, ama asla yakalayamayacaksınız."