Eser· Kitap

Ejderhanın Gözleri

7.7/10(53)

Stephen King şöyle diyor: Kızım on üç yaşına gelinceye kadar ben de on üç roman yazıp bitirmiştim, ama hiçbirini okumuş değildi. Beni çok sevdiğini her fırsatta ifade etmesine karşın, yarattığım vampirler, hortlaklara, garip yaratıklara ilgi gösterdiği yoktu. Bir gece çalışma odama kapandım, başlangıçta PEÇETELER adını vermeyi tasarladığım bu kitabı yazmaya koyuldum. Taslak bittiği zaman, kızım Naomi aynı hevessiz tutumuyla eline aldı. Ama okudukça kitap onu kendine esir etti. Derken bir gün yanıma gelip beni kucakladı, bu kitabın bir tek kusuru var, dedi. Bitmesini hiç istemiyordum, oysa bitiverdi. İşte bir yazarın duymayı en çok istediği söz budur, sevgili dostlarım. O gün kızıma büyük bir saygı duydum. Artık ona hep elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. Konuşurken onu çocuk yerine koymaya da kalkışıyorum. Bundan böyle kitaplarımı kendim için yazdığım kadar, onun için de yazıyorum.

Baskılar1

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Ejderhanın Gözleri

Ejderhanın Gözleri

350 sayfa

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

7.7/ 10
53 puan
10
8
9
9
8
11
7
16
6
5
5
2
4
1
3
1
2
0
1
0
Ddanydarco· Ejderhanın Gözleri
5/1014.11.2014

Ilkokul ogrencilerime okutabilirmiyim diye tekrar okudum. Malesef olmadi

LLuthien Tinuviel· Ejderhanın Gözleri
7/1028.03.2014

Uzun zaman sonra Stephen King okuma isteğiyle elime aldığım, çocuklara masal tarzında bir kitap. Stephen King amcamız da belirtmiş zaten kızıma yazdım bu romanı diye. Normal tarzının dışında olmuş ama benim hoşuma gitti. Stephen King'in o karanlık denilebilecek atmosferinin dışında. Karakterlerin çizgileri çok keskin. Burda klişeye kaçıldığını söylemem gerek. Aslında iyi olan kıskanç küçük kardeş, sevgi dolu mükemmel bir kral adayı, kötü adam sihirbaz.... Hikayenin işleyişi ise yaratıcı ve sıradanlıktan uzak. Stephen King'in bu yönünü seviyorum işte. Yaratıcı adam. Stephen King'in tarzından hoşlanmıyor ama masal tadında fantastik kitapları seviyorsanız şans verin derim.

Eemretheripper· Ejderhanın Gözleri
9/1004.03.2013

Muhteşem sürükleyici bir masal...

Hhay74· Ejderhanın Gözleri
8/1007.01.2013

çocuk kitabı olarak yazılmış fakat masal seven yetişkinlerin de zevkle okuyacağını düşünüyorum.

Pprevilla· Ejderhanın Gözleri
7/1017.09.2012

Lise yıllarında okudugum S.K kitaplarından. Verdiğim puanlarda o dönem ki hislerime göre oluyor haliyle. Stephen King den bir de masal dinleyelim diyenlere gelsin. Güzeldi

RReyhan1608· Ejderhanın Gözleri
7/1029.08.2012

Stephen King'in kendine göre çok farklı bir denemesi bence Ejderha'nın Gözleri.

Ooarslangil· Ejderhanın Gözleri
7/1011.03.2012

İlk okuduğum Stephen King kitabı, sayesinde gerisi de geldi zaten.

KKanashii Uchiha· Ejderhanın Gözleri
8/1002.03.2012

Okudum sevdim.Üzerinden yıllar geçti. Canım sıkıldıkça döndüm bir daha bir daha okudum ^^ Halen ara ara okurum .

YYBahadir· Ejderhanın Gözleri
6/1015.02.2012

Klasik Stephen King romanı işte. Ne öldürür, ne oldurur.

Benzer Kitaplar