Susacak Var
Bir aşk, bir adamın bakışlarında nasıl sizin olabilir? Siz ki küçük bir kız çocuğusunuz; o aşkı almaya cesareti nereden bulursunuz? Diyelim ki, cesaretsizliğinizin nazıyla, siz ellerinizi açmadan adam aşkı avuçlarınıza bıraktı (içinde gözleriyle birlikte). Siz nasıl taşıyabilirsiniz adama olduğu kadar aşka da çocuk kalırken?Ve bir yazar aşk yazmışsa sayfalara, kelimeleri daha mı anlaşılır okunur? Siz henüz adım atmadığınız halde görünen ufkunun çetrefilliğinde, yolları daha mı hızlı yürünür, gidilir? Ayrılıkla başlayan bir şarkının nakarata geldikçe vuslata ters ilerleyen sözlerinde, müziği daha mı kavuşulacakmış gibi dinlenir?Adam kaybetmediğini bulmuş olmanın sevinciyle aşka bürünüp çocuklaşırken, siz nasıl büyürsünüz suskunluğunuzla? Gözlerinizde dağların koyuluğu, neyi görmekten korkmazsınız? Adam bilirken içinizi ve yine de dilinize yabancı rolünü oynamaya çalışırken, siz neden sessizliğinizin inadında bir haklı suretiyle suçlu repliği söylersiniz: Susacak Var!
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(4)
Tüm puanları gör (31)Emeğe saygımdan 2 yıldız veriyorum. vıcık vıcık bir aşk romakı. hikaye yok kurgu yok giriş yok gelişme yok sonuç yok. yazar sanırım gençliğinde sevdiğine yazıp gönderemediği mektuplarını kitaba koyuo bir şeyler yazmaya çalışmış. Belki de bana hitap etmiyordur.
o an ki ruh halime hiç uymadığından yarıda bırakmıştım, belki bi ara yeniden okunabilir
Daha önceki okuduğum kitapların hiç birine benzemiyor olayların geri plana itildiği duyguların şiir ve anlamlı yazılarla ifade edildiği bir kitap insanda tekrar okunma hissi uyandırıyor=))
Bittiğinde ağladığım bir kitap. Nasıl güzel.











