Cariyenin Gelini Nurbanu
Güneş doğudan değil, Nurbanu'nun gözlerinde doğar. Yıldızlar Nurbanu'nun gözlerinde parıldar...Cariye Cecilia'nın yolu, Hürrem'in kızı Mihrimah'la kesişti.Mihrimah, "Senin adın artık Nurbanu olsun," dedi. "Tanrının ışığını saçan Kraliçe."İktidar hırsıyla bilenmiş iki kadın.Aşka tutsak düşmüş iki erkek.Tutku, entrika, tuzak, ödenemeyen bedeller.
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(5)
Tüm puanları gör (57)Hürrem ve Mihrimah'ın konularının aynısı kitabın sonlarına kadar işlenmiş. Sıkıcı.
Kurgusu güzel, akıcı gidiyor ancak yakışır şekilde anlatmamış.
Bence bu kitabıda çok güzeldi. Yazar gerçekten sizi sürüklüyor
HÜRREM VE NURBANU YAZARIN EN SEVDİĞİM KİTAPLARI. Yazar vicdani muhasebe ve betimler konusunda çok iyi. Kurgu zaten harika. Yazarı takip etmek için: www.facebook.com/KtpseverlerFanYazar1











