Birlikte seçelim, birlikte okuyalım, isteyen ve okuyanla birlikte tartışalım📖📚📒
Teşekkür ederim Özlem. Geldi, geçti şükür.
Sende evinde güle güle otur
Teşekkür ederim Hülya.
Evet sırasına bakmadan, edindiğimiz öykülerle devam etsek çok iyi olacak.
Bilge umarım beklenmedik şeyler ciddi değildir. gelmiş geçmiş olsun diyelim.
Bu arada Nisan ayı öykü ve kitap seçimi yapalım mı? yoksa her hafta bir öykü devam edelim mi?
Merhaba Arkadaşlar
Geçen hafta beklendmedik şeyler yaşandı,tabi tüm düzen altüst oldu. Hali ile nete dahi giremedim,
Bu tür aksaklıkların okuma düzenimizi bozmamasına sevindim.
Diğer öyküleri en kısa zamanda çeker yollarım size.
Merhaba.
Özlem kolay gelsin taşınma işleri için, güle güle otur:)
Öyküler için sürekli Bilge'yi yoruyoruz sahiden, bulabildiklerimizi bulalım diye düşünüyorum ben de. Cüce öyküsünü maille gönderdim, önümüzdeki hafta içi bakarız duruma.
Merhaba 🙋🏻♀️
Benim bu aralar yoğunluğum çok, bi de evi taşıdık dün, yerleşmeye çalışıyorum.bu haftaki öyküyü tamamen unutmuşum🤦🏻♀️ Hülyacım teşekkürler bilgiler için. 11 ve 12. Sıradaki öyküleri uygun olursa belki Bilge gönderir. Yoksa senin yolladığın öyküyle devam ederiz. Kitabı temin edememiş olmamız sıkıntı yarattı. Her yerde arattım sahaflar vs yok:( o yüzden bulabildiklerimizle ilerlesek belki daha mantıklı.
Keyifli okumalar
Merhaba.
Bu hafta antolojiden öykü okuyamadık, sıradaki öyküler şöyle görünüyor:
11-Colette (Fransa 1873-1954)-Şafak
12-Jack London (ABD 1876-1916) Hayat Kavunu
13-Herman Hesse (almanya 1877-1962)-Cüce
İlk ikisini bulamadım ama Hermann Hesse öyküsünü buldum. Yarın herkese maille iletebilirim. Bu haftanın sonuna geldik ama 11 ve 12. sıradaki öykülere ulaşamazsak haftaya Cüce öyküsünü konuşuruz olmazsa.
İyi okumalar o zaman hepimize şimdiden:)
Öyküyü pdf olarak bulamayacağız gibi görünüyor, kitaptan tarayıp eposta ile iletirim herkese bu hafta içinde.
Tamamdır bence:)
Mart öykümüz Adalet Ağaoğlu Duvar öyküsü.
Merhaba.
Kimseden ses çıkmadı sahiden, belirleyelim artık.
Mine Söğüt demiştim fakat ben okumadım henüz o kitabı, grubumuzdaki bir arkadaşımızdan öykü adı paylaşmasını bekliyordum ama onun da sesi çıkmadığına göre başka bir isim önereceğim.
Adalet Ağaoğlu'nun Yüksek Gerilim kitabından Duvar Öyküsü'ne ne dersiniz?
Günaydın :)
Mart ayı öykümüz için bir öneri gelmedi maalesef:( Hülya senin içinde uygunsa Mart öykümüzü sen belirle derim:) Yoksa bu günler günleri kovalayacak:))