Büşra Fatma Kılıç, 272 adet değerlendirme yapmış.  (8/39)
Nuh'un Kızı
Nuh'un Kızı

10

Mükemmel. Bu kadar kuvvetli bir kalemin bu kadar az tanınması beni inanılmaz üzüyor. Her hikayesinde ağlatır mı bir insan bu nasıl bir his? Geç keşfettiğim inanılmaz bir yazar mukadder gemici.. 0 Yo

Kuşların Ve Yılanların Şarkısı
Guguk Kuşu (Cormoran Strike, #1)
Guguk Kuşu (Cormoran Strike, #1)

9

Polisiye türünde çok iyi bir kitaptı. Ben yazarın üslubunu boş koltukta dahi beğenmiştim ki guguk kuşu çok zekice kurgulanmış ayrıntılar üzerinde düşünülmüş ciddi planlanmış bir kitaptı. Çok beğendim. Katili tahmin edilebiliyor diyenlere de sözüm zaten 10 tane karakter var yani her kitapta katili tahmin ettiğinizi iddia edebilirsiniz;)

İçimdeki Müzik
İçimdeki Müzik

8

Biraz çocuk kitabı olsa da harikaydı okumaya değer:)

Fahrenheit 451
Fahrenheit 451

9

'Nehirden gideriz. Eski demiryolu hattına baktı. Veya şu taraftan gideriz. Veya artık otobanlarda yürürüz; içimizde bir şeyler biriktirmeye zamanımız olacak. Ve bir gün, içimizde uzun süre kaldıktan sonra, ellerimizden ve ağızlarımızdan dışarı çıkacak. Ve çoğu yanlış, ama tam yeteri kadarı doğru olacak. Bugün yürümeye başlayacağız sadece ve dünyayı, dünyanın ortalıkta yürüyüp konuşma tarzını, gerçek görünüşünü göreceğiz. Her şeyi şimdi görmek istiyorum. Ve içimize girecek şeylerin hiçbiri bende olmayacak olsa da, bir süre sonra hepsi içeride bir araya gelecek ve o zaman ben olacak. Şu dış dünyaya bak, Tanrım, Tanrım, dışarıdaki şu dünyaya bak, benim dışımda, yüzümün ötesinde ve ona gerçekten dokunmamın tek yolu onu nihayet ben olacağı yere koymam, kanımda olması ve günde bin çarpı on bin kez pompalanarak içimi turlaması. Onu sımsıkı tutacağım, asla kaçmasın diye. Bir gün dünyaya sımsıkı tutunacağım. Şimdi bir parmağım üstünde; bu bir başlangıç.' 1984ten sonra okuduğum en iyi distopyaydı.

Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın
Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın

8

Evde kedisi olanların kesinlikçe çok seveceği kısa 1 kitap:)))

Arachnoid Mater