Yazarın diğer kitaplarını da ısrarla okumak istediğime göre etkileyiciydi.
Dizisi kadar güzel olmasa da okuduğum için pişman değilim.
Kafka'nın Milenaya olan sevgisini hissetmem uzun zamanımı aldı. En az Kafka'nın duygularını kendine itiraf edebilmesi kadar.
Sarah Jio bu sefer duygularını bana yansıtmayı başaramadı. Üzgünüm Jio, belki de hiç bu kitabı okumamalıydım.
Kitap o kadar kısaydı ki düşüncelerim hakkında düşünmeye fırsatım bile olmadı. Okunsa da olur okunmasa da...
Yine bir Jio klasiği... Geçmişle beraber bir aşk hikâyesi. Yağmur Sonrası'ndan daha çok beğendğim için bu kitabı da şiddetle tavsiye ediyorum.
Okuduğum ilk Green kitabı. Neden herkes bunun bir aşk kitabı olduğunu savunuyor!? Bu kitap bana aşktan daha fazla şeyler hissettirdi. Gerek dostluk, gerek aile... Sonu beklediğim gibi bitmeyen kitapları sevdiğim için favorilerimde yerini alıyor. Ayrıca Shailene ve Ansel'in rol aldığı film de kitabı kadar güzel!